16 Ocak 2014 Perşembe

Kırışıklar, Lekeler, Göz Çevresi ve Göz Altı Torbaları İçin Karakafesotu Kremi





Sıkılaştırır, karakafesotunun antiaging ve leke karşıtı etkisiyle kırışıklıkları ve lekeleri azaltmaya yardımcı olur.


Bitki Sandığı bahçesi Bayramiç Çanakkale'de özenle yetiştirilen karakafesotu yaprak ve kökünden hazırlanan özel formüldür. 
Karakafesotu'nda bulunan allantoin maddesi sayesinde kırışıklıkların giderilmesinde, tahriş olmuş ciltlerin yatıştırılmasında, yumuşatılmasında ve toparlanmasında kullanılır. 
Gözaltı torbalarını azaltmaya yardımcı olur. Doğal bir nemlendirici olup cildi besleyip cilde parlaklık verir. 
İçeriğindeki meyankökü, karakafesotu ve yeşilçay özleri sayesinde güneş, yaşlılık, sivilce ve doğum lekelerinin giderilmesine yardımcı olur.

Doğal bir nemlendiricidir. Karakafesotu, salyangozda bulunan allantoin maddesinin bitkisel kaynağıdır.
  1. Gözaltı torbalarını azaltmaya yardımcı olur.
  2. Doğal nemlendirici krem olarak kullanılabilir.
  3. Salyangoz kremlerinden daha üstün özelliklere sahiptir. İçerisinde salyangozda bulunan allantoin maddesi sebebiyle salyangozun sağladığı yararları sağlıyor.
  4. Kırışıklıkları azaltmak, kuru ve duyarlı ciltleri yatıştırmak amacıyla kullanılıyor.

Karakafesotunun dünyada 30 türü yayılış gösterir. Ülkemizde 25 türü yetişir ve 12 türü endemiktir. Yani 12 türü sadece Anadolu'muzda yetişir.

Nasıl kullanılır?
Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde yukarıya doğru hafif dokunuşlarla, göz altı için yüzük parmağıyla göz pınarlarından şakaklara doğru deriyi çekiştirmeden, hafif tampon hareketlerle sürülür. Kazayağı denilen gözün şakağa doğru olan yerindeki kırışıklar üzerinde tampon hareketi tekrarlanır.

İçindekiler: Deiyonize saf su (Saf su), Comfrey infused oil (Karakafesotu yağı), Comfrey extract (karakafesotu ekstresi),  Olive oil (sızma zeytinyağı),  Rosmarinus officinalis oil (biberiye uçucu yağı), Cymbopogon Citratus Leaf Oil (limon otu yağı),  Emulsifying wax NF (bitkisel kıvamlaştırıcı), Sheabutter (karite yağı.), Bees Wax (Balmumu), Tocopheryl Acetate(E Vit),Vegetable Glycerin, Benzyl alcohol, Sorbic Acid, Benzoic Acid, , Dehydroacetic Acid, (Ecocert Organik Sertifikalı Doğal Koruyucu Karışım Maddeleri)





Hiç yorum yok :